Kanske blir även innehållet bättre av den fina förpackningen?

Nu är uppsatsen utskriven. Först skrev jag ut den en gång, men insåg när jag stod med pappershögen i mina armar att jag hade glömt sidhuvud. Typiskt. Efter lite överläggande mellan miljöpartisten, snåljåpen, pluggisen och perfektionisten i mig vann miljöpartisten och snåljåpen och jag gick ner till UB Media för att häfta ihop mina ofullständiga uppsatser. Där fick jag dock snällt sitta och vänta, för en tjej med DenPerfektaUppsatsen stod före mig i kö. Hon skulle få rygg och plastomslag fixade på sin uppsats, hon hade färgframsida och, vilket jag kunde konstatera efter att ha kikat över axeln på henne, självklart sidhuvud. Jag smög diskret upp bredvid henne och pep “Ska ni lämna in dem sådär?” Hon log och sa “Ja, man lämnar ju bara in den en gång, så då vill man ju att det ska va snyggt”. Jag tittade ner på min ojämna pappershög med svartvit framsida som jag snart skulle häfta ihop med en ynklig häftklammer. Killen bakom disken plockade fram häftapparaten och skulle precis hjälpa mig när jag bestämde mig (perfektionisten och pluggisen tog överhanden) och gick och fixade sidhuvud, skrev ut allt igen plus färgframsida, och bad att få rygg och plast precis som PerfektaTjejen. Så här fint blev det:

Och för att imponera på er ännu mer (för visst är ni imponerade nu?), presenterar jag härmed högarna med böcker jag plöjt mig igenom och som jag snart äntligen får lämna tillbaka. Det kommer bli tungt att gå till biblioteket, men kommer känna mig så lätt efteråt!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to Kanske blir även innehållet bättre av den fina förpackningen?

  1. Mem says:

    Vet du vad? Jag är fantastiskt nyfiken på att läsa din uppsats. Det är vad månaderna på P&L har gjort med mig… 🙂 Mejla den gärna!

  2. catrin says:

    är det inte dags att blogga snart?! i miss u in cyberspace.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s